DTP • Grafisch ontwerp • Huisstijl ontwerp • Logo ontwerp • Fotomontage • Drukwerk

Grafisch ontwerp

Voordat wij in het jaar 2000 met 3D ontwerp begonnen, ontwierpen wij al huisstijlen, flyers, logo's, banners, en drukwerk. Grafisch ontwerp is dan ook een belangrijk onderdeel en een vereiste voor iedere 3D ontwerper.

U kunt bij ons terecht voor een nieuw Logo ontwerp, een complete huisstijl, flyers, brochures, vlaggen, doeken en meer. Dankzij jarenlange ervaring met DTP kunt u voor iedere opmaak bij ons terecht.

Eventwebsites (Congres, Beurs en Forum) en websites voor het MKB vanaf € 650,-

Alles 3D richt zich op de ontwikkeling van functionele websites voor het MKB, starters en eventwebsites. Dit doen wij in Joomla of Wordpress zodat u alle benodigde informatie online kunt vinden en snel aan de slag kunt met een responsive website. Daarnaast kunnen wij de hosting voor u verzorgen (€10,- per maand) en verzorgen wij periodiek onderhoud en backups.


RadTech 2015 - Europe's Event for UV/EB Curing

RadTech is al vele jaren een tevreden klant van Alles 3D, wij ontwierpen onder andere de huisstijl en de responsive website voor het 2-jaarlijkse Europese evenement RadTech Europe. Daarnaast verzorgen wij voor wij hen de rolbanners, beurswanden, tafelvlaggen, brochures, flyers en ander drukwerk.

 


FINAT ELF 2015 - The European Label Forum

FINAT is de wereldwijde vereniging van bedrijven in de self-adhesive label industrie. Voor het jaarlijkse Forum, 'The European Label Forum', ontwikkelden wij de huisstijl en een responsive website in Wordpress. Daarnaast hebben wij diverse brochures, vlaggen, beurswanden, flyers, en ander promotioneel drukwerk voor hen ontworpen en geproduceerd.

 


 ASL - Autoservice Loek

ASL is een klein garagebedrijf in Wateringen. Voor dit startende bedrijf ontwikkelden wij een responsive website in Joomla, de huisstijl, het logo ontwerp en visitekaartjes. Juist voor kleine startende ondernemingen is het belangrijk om op te vallen tussen de anderen, en bij Alles 3D is dat bovendien zeer goed betaalbaar!

 

 

 


MCS - Mixe communication Solutions

MCS is een toonaangevende speler op het gebied van industriële Telecommunicatie. Door de jaren heen hebben wij tal van (technische) datasheets opgemaakt, flyers ontworpen, brochures ontwikkeld en visitekaartjes vormgegeven.


En meer...

Met een grafisch verleden van ruim 15 jaar, kunt u zich voorstellen dat wij hier heel lang kunnen doorgaan. Neem gerust contact met ons op (onderaan de pagina) zodat we uw wensen kunnen bespreken en u een passend voorstel kunnen doen.

 

Contactverzoek